1
De voedselzandloper
Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
2
Koken met Karin. Handboek oven
Kleine moeite, groot effect. Handboek voor de thuiskok met 75 hartige en 75 zoete recepten.
3
Delicious. Lekker koken!
Van de artdirector van het Australische kooktijdschrift: 112 recepten met een eenvoudige voorbereiding en verbluffend resultaat.
4
Jamie in 30 minuten
Een complete, verse en lekkere maaltijd. Ook na een dag hard werken. 50 menu's in 30 minuten.
5
Wat zit er in uw eten?
Alle additieven en E-nummers op een rij. Gids voor gezond, niet-vergiftigd eten.
6
De Zilveren Lepel
Vernieuwde versie van het best verkochte kookboek in Italie.
7
Plenty
Inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten met mediterrane invloeden.
8
De Grote Hamersma 2013
De derde editie. Met veel zoekmogelijkheden naar de beste wijnen in alle prijsklassen. Gebonden uitgave.
9
Grip op koolhydraten
Richtlijnen, recepten en voorbeeldmenu's om op gewicht te komen en te blijven. Met als bonus: energie. Geschikt voor diabetici.
10
Het 17-dagendieet
Een dieet, opgesteld door een Amerikaanse arts, dat elke 17 dagen een nieuwe voedingscyclus volgt voor blijvend gewichtsverlies. Pocketeditie.