De officiële lijst
met bestverkochte boeken

Top Culinair

Week 44 - 2012
1
Jamie in 15 minuten
Jamie in 15 minuten
Nu nog sneller. Na 'Jamie in 30 minuten' nu recepten voor gerechten met maximale smaak en minimale inspanning.
Kosmos
€ 29,95
ISBN 9789021552767
01-10-2012
2
De voedselzandloper
De voedselzandloper
Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
Prometheus
€ 12,50
ISBN 9789035140196
01-12-2014
3
Plenty
Plenty
Inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten met mediterrane invloeden.
Fontaine
€ 29,95
ISBN 9789059563797
01-02-2011
4
Jamie in 30 minuten
Jamie in 30 minuten
Een complete, verse en lekkere maaltijd. Ook na een dag hard werken. 50 menu's in 30 minuten.
Kosmos
€ 29,95
ISBN 9789021549248
01-10-2010
5
Koken met Karin. Handboek oven
Koken met Karin. Handboek oven
Kleine moeite, groot effect. Handboek voor de thuiskok met 75 hartige en 75 zoete recepten.
Nieuw Amsterdam
€ 19,95
ISBN 9789046813041
01-09-2012
6
De makkelijke maaltijd
De makkelijke maaltijd
Snelle recepten voor de doordeweekse maaltijd van de koks van het televisieprogramma 24Kitchen.
Karakter
€ 19,95
ISBN 9789045201382
01-09-2012
7
Koken op Bommelstein
Koken op Bommelstein
Na afloop van een avontuur eten heer Bommel en Tom Poes altijd een eenvoudige doch voedzame maaltijd. In dit boek verzint van Dam passende maaltijden voor diverse karakters uit de Bommelverhalen.
De Bezige Bij
€ 19,90
ISBN 9789023458098
01-10-2012
8
Delicious. Lekker koken!
Delicious. Lekker koken!
Van de artdirector van het Australische kooktijdschrift: 112 recepten met een eenvoudige voorbereiding en verbluffend resultaat.
Fontaine
€ 19,95
ISBN 9789059564503
01-08-2012
9
Het 17-dagendieet
Het 17-dagendieet
Een dieet, opgesteld door een Amerikaanse arts, dat elke 17 dagen een nieuwe voedingscyclus volgt voor blijvend gewichtsverlies. Pocketeditie.
Kosmos
€ 4,95
ISBN 9789021554921
01-12-2013
10
Wat zit er in uw eten?
Wat zit er in uw eten?
Alle additieven en E-nummers op een rij. Gids voor gezond, niet-vergiftigd eten.
Bouillon
€ 9,90
ISBN 9789077788288
01-09-2007