De officiële lijst
met bestverkochte boeken

Top Culinair

Week 43 - 2014
1
Plenty more
Plenty more
Opvolger van Plenty: 120 nieuwe vegetarische recepten.
Fontaine
€ 29,95
ISBN 9789059565388
01-09-2014
2
Jamie's comfort food
Jamie's comfort food
Eten waar je vrolijk van wordt.
Kosmos
€ 29,99
ISBN 9789021558233
01-10-2014
3
Meesterlijk brood
Meesterlijk brood
Wat komt er daadwerkelijk kijken bij brood bakken? Robèrt van Beckhoven legt het vanaf de basis en gedegen uit.
Van Dishoeck
€ 20,-
ISBN 9789000342808
01-10-2014
4
Chickslovefood
Chickslovefood
Spin-off van het populaire foodblog. Gezonde en makkelijke recepten met maximaal 5 ingrediënten.
Nieuw Amsterdam
€ 18,95
ISBN 9789046817407
01-08-2014
5
Het krokettenboek
Het krokettenboek
De kroket verdient een hogere plek op de gastronomische ladder, vond Johannes van Dam. Lees zelf waarom.
Nijgh & Van Ditmar
€ 17,50
ISBN 9789038890043
01-10-2014
6
Natuurlijk lekker bakken
Natuurlijk lekker bakken
Klassiekers bakken maar met alleen natuurlijke ingrediënten. Recepten voor gezonde thuisbakkers.
Van Duuren Media
€ 29,95
ISBN 9789059407909
01-10-2014
7
De voedselzandloper
De voedselzandloper
Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
Prometheus
€ 12,50
ISBN 9789035140196
01-12-2014
8
Plenty
Plenty
Inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten met mediterrane invloeden.
Fontaine
€ 29,95
ISBN 9789059563797
01-02-2011
9
Back to basics
Back to basics
Fotokookboek met de 'gewone' superfoods in de hoofdrol. Met foto's van Sacha de Boer.
Van Dishoeck
€ 25,-
ISBN 9789000343195
01-10-2014