1
Karsu's Kitchen
Karsu deelt meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken, met persoonlijke verhalen, een culinaire reis naar Hatay en Istanbul en prachtige fotografie.
2
Soep voor Syrië
Meer dan 50 internationale topchefs schreven belangeloos een recept voor dit kookboek, dat gevuld is met foto’s van de maaltijden én de Syrische vluchtelingen die de inspiratie vormden voor het boek.
3
Bakplaatbijbel
Meer dan 230 makkelijke recepten die je na een korte voorbereiding alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Van hoofdgerechten met vlees en vis of vega tot aan zalige zoetigheden.
4
Voed je brein
Hersenen maken je tot wie je bent, wat je voelt en hoe je je gedraagt. En daarom wil je ze natuurlijk in optimale conditie houden. Iris Sommer legt uit en geeft meteen tips voor de praktijk.
5
Chin. Ind. Rest. kookboek
Alle klassieke recepten van het Chinees-Indische restaurant én van achter het doorgeefluik: welke gerechten nam het keukenpersoneel mee vanuit het oosten en wat maken ze graag thuis?
6
Smaakpalet van de Lage Landen
Janny van der Heijden toont de traditie en eetcultuur van de Lage Landen aan de hand van iconische schilderijen. Welke geheimen leggen de stillevens bloot?
7
500 sappen & smoothies
Nieuwe en klassieke smoothierecepten. Van voedzame ontbijtdranken tot zomerse traktaties.
8
Simpel
Ottolenghi simpel? Raar maar waar: deze recepten zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak.
9
Slowcooker recepten & tips 3 X 13
Rinus Delissen heeft maar liefst 3 x 13 heerlijke gerechten ontwikkeld voor de slowcooker die hij allemaal het eigen keurmerk heeft gegeven. Allemaal zelf bereid en zelfs smakelijk opgegeten.
10
Altijd lekker
Bijna altijd snel klaar, meestal gezond maar sowieso altijd lekker. Speciaal voor dit kookboek selecteerde het team van Project Gezond de 100 populairste recepten van de afgelopen jaren.