1
Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes
Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond, met veel extra tips en trucs.
2
5 Ingrediënten Mediterraan
Met maximaal vijf ingrediënten weet Jamie Oliver keer op keer een gerecht te maken uit de mediterrane keuken. Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland en méér bieden zonnige inspiratie.
3
Voedingsweetjes
Vind op snelle, hapklare, informatieve én vrolijke manier de weg langs de supermarktschappen en maak gezonde keuzes tussen de welig tierende scores, groene labels en gezondheidsclaims.
4
Simpel
Ottolenghi simpel? Raar maar waar: deze recepten zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak.
5
Toscanini: pasta
Iedere stad of streek in Italië kent zo haar eigen klassiekers. In dit rustiek-moderne kookboek brengt Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen.
6
Het slowcooker-boek
Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere recepten bereiden, of je nu houdt van oer-Hollands of liever experimenteert met gedurfde smaken.
7
Makkelijk met Miljuschka
In Makkelijk met Miljuschka ontdek je de magie van koken met minimale moeite en maximale smaak. Van doordeweekse maaltijden die in een halfuur op tafel staan tot zondagse showstoppers.
8
The Farm Table
Proef het goede leven met deze heerlijke verzameling van 100 recepten geïnspireerd op het platteland. Julius Roberts deelt eerlijke verhalen over het boerenleven en zijn doordachte recepten.
9
Project Gezond. Afvallen met gezond en vooral lekker eten.
Afvallen en genieten van lekker eten lijken niet samen te gaan. Natalia en Walter denken daar anders over.
10
Dé bakplaat
Deze limited edition bevat de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit de kookboeken van Rukmini Iyer. De recepten zijn veelzijdig, voedzaam, makkelijk en bevatten bijzondere smaakcombinaties.