1
5 Ingrediënten Mediterraan
Met maximaal vijf ingrediënten weet Jamie Oliver keer op keer een gerecht te maken uit de mediterrane keuken. Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland en méér bieden zonnige inspiratie.
2
50x Koekjes - Laura's Bakery
Koekjes zijn de lievelingslekkernij van Laura: van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano’s, kaneelvlinders en noten-karamel plaatkoek.
3
Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes
Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond, met veel extra tips en trucs.
4
Simpel
Ottolenghi simpel? Raar maar waar: deze recepten zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak.
5
500 slowcooker gerechten
Na een lange werkdag aan zelfgemaakt stoofvlees? 500 recepten waar je bijna niets aan hoeft te doen.
6
Toscanini: pasta
Iedere stad of streek in Italië kent zo haar eigen klassiekers. In dit rustiek-moderne kookboek brengt Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen.
7
Voedingsweetjes
Vind op snelle, hapklare, informatieve én vrolijke manier de weg langs de supermarktschappen en maak gezonde keuzes tussen de welig tierende scores, groene labels en gezondheidsclaims.
8
Tapas
Janneke en Edwin verzamelden de recepten van veertig van de populairste en lekkerste tapas en -raciones die ze kregen voorgeschoteld op hun reizen door alle uithoeken van Spanje.
9
Inmaak- en fermenteerbijbel
Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
10
Lekker snel
Dit culinaire afslankboek bevat 42 dinerrecepten, die stuk voor stuk binnen 30 minuten klaar zijn. Zes weken lang staat er elke avond een heerlijk en snel gerecht op het menu.