1
Pien laat haar eten zien - vol. 2
Met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden laat Pien nu nog meer eten zien. Een eerbetoon aan de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken.
2
Het slowcooker-boek
Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere recepten bereiden, of je nu houdt van oer-Hollands of liever experimenteert met gedurfde smaken.
3
5 Ingrediënten Mediterraan
Met maximaal vijf ingrediënten weet Jamie Oliver keer op keer een gerecht te maken uit de mediterrane keuken. Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland en méér bieden zonnige inspiratie.
4
Simpel
Ottolenghi simpel? Raar maar waar: deze recepten zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak.
5
Chin. Ind. Rest. kookboek
Alle klassieke recepten van het Chinees-Indische restaurant én van achter het doorgeefluik: welke gerechten nam het keukenpersoneel mee vanuit het oosten en wat maken ze graag thuis?
6
Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes
Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond, met veel extra tips en trucs.
7
500 slowcooker gerechten
Na een lange werkdag aan zelfgemaakt stoofvlees? 500 recepten waar je bijna niets aan hoeft te doen.
8
Italopop
Smakelijke verhalen en verrassend Italiaans comfortfood: van gnocchi met boerenkool tot gevulde Sardijnse pasta, van Siciliaanse caponata met Indische knipoog tot Romeinse next level carbonara.
9
Toscanini: pasta
Iedere stad of streek in Italië kent zo haar eigen klassiekers. In dit rustiek-moderne kookboek brengt Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen.
10
Even more Basics to Brilliance
Nóg meer overheerlijke basisrecepten die iedere thuiskok in zijn of haar repertoire zou moeten hebben; voorzien van variaties met eenvoudige smaaktwists.