1
BBQBijbel
Een barbecue is al lang niet meer alleen worst en spareribs. 250 recepten voor barbecuemaaltijden met o.a fruit, groente en vis.
2
Het groene kookboek
In dit kookboek vind je heerlijke vegetarische en vegan gerechten voor iedere dag van de week. Van recepten met een korte bereidingstijd tot gerechtjes om te delen en maaltijden voor het hele gezin.
3
5 Ingrediënten Mediterraan
Met maximaal vijf ingrediënten weet Jamie Oliver keer op keer een gerecht te maken uit de mediterrane keuken. Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland en méér bieden zonnige inspiratie.
4
Barbecue & bier
Een stevig barbecueboek met 70 barbecuerecepten inclusief bieradvies.
5
BBQ Kamado - Fire, Food & Friends
De keramische barbecue is wat ingewikkelder te bedienen dan bij de bekende open barbecue. Dit boek vol basiskennis is daarom zeer geschikt voor kamado-beginners.
6
Easy
Yvette van Boven schrijft al jaren recepten die door iedereen te bereiden zijn en met ingrediënten die overal in Nederland te koop zijn. Simpel, heel lekker, makkelijk en natuurlijk altijd verrassend.
7
Book of Bacon
De knapperige smaakmaker biedt niet alleen een onmisbare salty note aan de meest uiteenlopende gerechten, als hoofdrolspeler is bacon ook een true challenge om thuis zelf te maken.
8
Simpel
Ottolenghi simpel? Raar maar waar: deze recepten zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak.
9
Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes
125 makkelijk te maken traybakes en eenpansgerechten, die weinig afwas opleveren en snel klaar zijn. Perfect voor na een drukke dag op werk, maar ook op een luie zondag.
10
Madame jeanette
Wie zegt dat vlees en vis altijd hoofdonderdeel van lekker Surinaams eten moet zijn? Raghenie Bhawanie deelt haar vernieuwende maar eenvoudige groenterecepten. Snel, simpel en met pit.