1
Visvoer
Tobias Camman brengt speciaal voor liefhebbers van vis en schaal- en schelpdieren een kookboek uit vol nieuwe, inspirerende recepten op topniveau.
2
Comfort
Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag.
3
Etenstijd!
Leer in hapklare stukjes steeds weer iets nieuws over de meest uiteenlopende culinaire onderwerpen, van ingrediënten en tafelmanieren tot restaurantbezoek en voedselproductie.
4
Veggilaine
In de voedzame en toegankelijke recepten van vegetariër Ghislaine Voogd spelen groenten vaak de hoofdrol. Daarnaast is ze dol op fermenteren en brood bakken en dat zie je terug in haar recepten.
5
Simply Jamie
Iedereen kan heerlijk eten maken met deze altijd-goed recepten, van makkelijke en snelle maaltijden voor werkdagen tot gerechten die je kunt maken met wat er in je voorraadkast staat.
6
500 slowcooker gerechten
Na een lange werkdag aan zelfgemaakt stoofvlees? 500 recepten waar je bijna niets aan hoeft te doen.
7
Het slowcooker-boek
Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere recepten bereiden, of je nu houdt van oer-Hollands of liever experimenteert met gedurfde smaken.
8
100 tapas & andere creatieve hapjes
Met een menu van kleine gerechtjes of een hapjesbuffet is er geen keuzestress meer, iedereen kan alles proeven en als een van de gasten iets niet lust, zijn er voldoende lekkere alternatieven.
9
ZOETE ZOOI.
Eefje Friedhoff deelt haar huis-, tuin- en keukentrucs en zorgt ervoor dat je met meer plezier en zelfvertrouwen de keuken in gaat om haar succesrecepten en nieuwe creaties uit te proberen.
10
Kerstbijbel
Met meer dan 200 recepten voor de kerstdagen geniet je van een ceviche van kabeljauw met gele biet, eend met sinaasappelsaus, geroosterde pastinaak of een Christmas pudding.