1

Het kookboek van Nederland
In deze persoonlijke canon vind je de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de geschiedenis, van de vroegst gedrukte culinaire handboeken tot de moderne bestsellers.
2

Specerijenbijbel
Geen enkel ander ingrediënt weet gerechten zo krachtig te transformeren. Aan de hand van 100 specerijen en ruim 200 verrassende recepten voor ieder moment van de dag, laat Paulami zien hoe je het meeste uit iedere specerij haalt.
3

Het airfryerboek
Sabine Koning zet een geliefd keukenapparaat in het zonnetje: de airfryer. Ze laat zien hoe je met haar recepten in een handomdraai volwaardige dinergerechten uit één keukenapparaat tovert.
4

Easy Airfryer
Met meer dan 90 recepten voor iedere gelegenheid is dit het ideale kookboek voor iedereen die de airfryer in zijn of haar keuken wil gebruiken, van beginners tot ervaren koks.
5

Comfort
Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag.
6

Het slowcooker-boek
Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere recepten bereiden, of je nu houdt van oer-Hollands of liever experimenteert met gedurfde smaken.
7

Veggilaine
In de voedzame en toegankelijke recepten van vegetariër Ghislaine Voogd spelen groenten vaak de hoofdrol. Daarnaast is ze dol op fermenteren en brood bakken en dat zie je terug in haar recepten.
8

Simpel
Ottolenghi simpel? Raar maar waar: deze recepten zijn eenvoudig én verleidelijk van smaak.
9

Toscanini: pasta
Iedere stad of streek in Italië kent zo haar eigen klassiekers. In dit rustiek-moderne kookboek brengt Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen.
10

Van moestuin tot maaltijd
Of je nu alleen maar een vensterbank tot je beschikking hebt, een balkon of zelfs een hele tuin, met dit boek kan iedereen zijn eigen groente en kruiden verbouwen en daar iets lekkers mee maken.